cerere oferta transport
Nu înţelegeţi codul?
click aici pentru alt cod

Romana English

recomandari

ORIENT
ORIENT Spedition Romania ofera servicii complete in domeniul transporturilor de marfa pe plan intern si international si al transporturilor speciale cu incarcaturi periculoase sau agabaritice. Transport marfa international regim complet sau grupaje, transport agabaritic international si intern, inchirieri macarale auto, transporturi speciale, transporturi periculoase.
http://www.orientspedition.ro
ORIENT Spedition
Toate transporturile de marfa realizate de ORIENT Spedition sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu transport marfa apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii.
http://www.spedorient.com
Heavy Transports
Compania noastra este un furnizor specializat de logistica si solutii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii profesionale de incredere clientilor nostri datorita vastei experiente acumulate.
http://www.heavytransports.ro